Vilodag

Blåser storm ute, jag vill inte rida när de stormar.
Kristin kanske rider om hon vill men Bubblan gillar inte blåsten, hon blir väldigt hispig och jag är inte tillräckligt lugn idag. Jag brukar inte rida när jag är på dåligt humör för det är lätt att det går ut över hästen.

Men Imorgon hoppas jag att det inte blåser lika mycket så man kan rida :)



Bubblan är trött i boxen <3




Video

Kristin rider Bubblan i ridhuset. Hon var inte lika avslappnad som hon brukar vara när jag rider på henne ute men tror att ridhuset är spännande och det är hästar och människor som rör sig och pratar.







Svar på kommentar

Rocky sålde jag i slutet på augusti, till en familj i Enköping. Dom bor på en hästgård och använder Rocky som en läromästare till sina döttrar. Hittills har jag hört att det går bra, ska åka och hälsa på honom snart och se hur han bor. Mellan juli, augusti och september letade jag ny häst, kollade på ett par stycken och sen hittade jag Bubblan som jag fastnade för.

Den 21 September köpte vi Bubblan och jag har inte ångrat en sekund av mitt hästköp. Vissa dagar är svåra eftersom hon är ung, men hon är väldigt ärlig och snäll mot människor, vilket tyvärr Rocky inte var. Där har vi en skillnad mellan dem.

Om jag fick välja skulle jag Behöllt Rocky och köpt Bubblan också, men det är dyrt och ha häst. Och om jag inte växer mer så ska jag köpa en D-ponny när jag tjänar tillräckligt med pengar. Saknar och rida ponny såklart.

Hoppas att det var ett bra svar på frågan :)















Ibland får man bli ledsen

Kolla tävlingsbilder jag hitta..

Jag saknar Rocky så hilma mycket, han var en busunge, men han var min busunge, och världens bästa hopphäst! Dont get me wrong, Bubblan betyder allt för mig. Men Rocky var verkligen speciell. Jag saknar honom!












12/11

Igår broddade jag Bubblan, var ute och red med Bettina både igår och idag. Det gick bra. Vi red ca 1 timme och 10 minuter, bara skritt. Underlaget är hemskt och det går inte och trava eller galoppera.
Snart är det Vårtermin och Bubblan ska börja dressyr och hoppträna lite. Kommer få hjälp såklart, vilket känns bra! Ska rida ut imorgon också. Hoppas det inte är lika halt.



Jag och Rocky på tävling :)






Dålig uppdatering

Im sorry!
Men har inte kännt för att blogga något nu när det kommit snö och det är kallt. Jag gillar inte vintern.

Idag Longerade jag Bubblan, hon har inga broddar än så hon halkar hela tiden. Hon va lite knäpp idag. Jag smackar alltid när hon ska öka farten eller byta gångart, och så smackade jag när hon skulle sätta igång från halt till skritt och hon fick damp och flög fram i galopp så jag nästan ramla och snön spruta. Kan va att hon halka till och så tyckte hon de va obehagligt eller nåt. skumt.

Anyway, imorgon ska alla hästarna släppas ihop. Eller alla och alla, Bubblan, Dusty och Asterix. Nu kommer Bubblan få en super stor hage. Och då menar jag stor. Typ som en sommarbetes hage.
Hoppas de går bra. Hon ska ha lindor, ifall hon gör sig illa. Hon har lätt för att halka och snubbla lite. Det blir nog mycket pip och spring.

TJONG :)





RSS 2.0