Nyår

Gott nytt år alla :)
Jag har en liten fråga till er, skulle va glad om ni kunde tipsa i kommentarfältet.
Hur gör ni med er häst på nyår?


När jag hade rocky var det aldrig något problem för han var inte rädd för raketerna, men däremot Bubblan tycker det är lite obehagligt.
Jag var ute och red i förrgår och då smällde dom lite raketer och bubblan hoppa upp i luften.
Igår när jag skulle ta in så blev hon rädd när dom small lite.
Annette och Bettina som äger stallet, deras häst Asterix är jätterädd. Dom ska täppa igen fönsterna, sätta på radion på högsta volym och ha kolsvart i stallet...men hallå, min häst då? Jag vill inte att hon ska höra när det smäller och sen inte se något och göra sig illa.
egentligen vill jag va hos lilla b när det smäller men jag ska på nyårsmiddag så det går inte :( Annette kommer dock vara i stallet. Har sagt åt henne att om det händer något så får hon ringa mig.
Ni kanske tycker jag överdriver, men min häst är 4 år och jag är så himla rädd om henne!

Det blir lindor och bomull i öronen, men hellre vara på den säkra sidan. Bubblan är ju lite klumpig om benen så därför är jag lite extra försiktig.
Jag antar att hästarna vänjer sig. Bubblan stod ju på täby förut, där lär det smällt rätt rejält. Jag vet inte hur dom gör med sina hästar på nyår, men dom lär nog trycka in bomull i öronen.
Sen har jag en fråga, om en häst är jätterädd, blir ju alla det? Dem är ju flockdjur. Det bästa vore nog och ha lugna hästar som inte var rädda i stallet, då tror jag inte bubblan blir rädd. Men nu är inte fallet så. Jag vill inte att hon ska göra sig illa bara, det vore inte kul alls.
så, vad gör ni med er häst på nyår?



Foderstat


pics

Här kommer 2 bilder mamma tog när jag va ute och red i kylan.
BTW, har fått önskemål om bubblans foderstat, självklart lägger jag upp den här :)
PUZZ
Glad jag ser ut ^^ höh. kötbulle-ansikte.
nusse kan jag inte kalla bubblan, kallade alltid rocky för nusse, blir väl nussan nu då ;P
NUSSAN<3

Pelham delta

Köpt ett sånnt här



bra och ha när Bubblan har sina starka dagar.



Roo idag me Angelica<3

Vart på roo idag och kolla hoppträning.
slutade med att ett vildsvin jaga oss och jag sprang för livet...tjohejj jag trodde jag skulle dö.
Annars gick det sjukt bra :) Madonna och Angelica va suuperduktiga.







dålig uppdatering

hej allihopa :)

Hoppas allt ät bra med er såhär en vecka innan jul.
Jag har inte uppdaterat bloggen för att jag inte haft tid eller ork och göra det men nu ska jag skärpa mig. Lilla b fick en hovböld för ca en vecka sedan och hovis karvade bort den och nu är vi back on track igen.
Igår och idag har vädret varit hemskt. Man har ingen lust och vara ute. Får se om jag rider idag, det blåser som satan och snöar och har sig, vintern är sjukt deprimerande.

Igår var jag och kollade på Bettina och Asterix sista hoppträning tillsammans. Det gick bra förutom att Asterix är så gammal så han har lite ont och är stel så han orkar inte hoppa så högt.

På söndag är det "julklappshoppning" på skånsta. Jag ska inte vara med på lilla b hon är fortfarande för liten för att hopptävla. Jag har satt upp som mål och vara med nästa år när vi har tränat lite mer :)



Bubblan skos.




RSS 2.0